• background
  Privé vluchten
Totaal: € 0,00

Een privéballonvaart precies zoals u het wilt

Wilt u een ballon reserveren voor u en uw partner alleen? Of samen met uw vrienden of familie een exclusieve ballonvaart maken? Het kan allemaal tijdens een privéballonvaart. U bepaalt het gezelschap in de mand, naast onze piloot natuurlijk, en wanneer en waar we opstijgen. Dit kan soms zelfs bij u voor de deur. U huurt een privéballon vanaf 2 tot 16 personen. Bij groepen vanaf 16 personen zetten we meerdere ballonnen in. Leuk idee: uw eigen miniballonevenement!

Waar uw opstijglocatie aan moet voldoen

Om uw ballonvaart echt onvergetelijk te maken en vooral ook veilig, is het belangrijk dat de opstijglocatie aan enkele eisen voldoet. Zo stijgen we op vanaf een vlak grasveld van minimaal 70 bij 70 meter, dat goed bereikbaar is voor onze auto’s en bussen. Er mogen geen hoogspanningskabels in de buurt zijn en als er een snelweg in de buurt ligt, moet de afstand minimaal 150 meter zijn. Houd er verder rekening mee dat we vanwege de luchtverkeersveiligheid niet rondom Schiphol opstijgen en varen. Heeft u vragen over de opstijglocaties? Of wilt u weten of we vanaf uw droomlocatie kunnen opstijgen? Neem vrijblijvend contact met ons op, dan bespreken we samen de mogelijkheden.

Onze prijzen zijn altijd all-in. Uw privéballonvaart is inclusief:

All inclusive balonvaart
 • Vaart van gemiddeld 1 uur
 • Toast met bubbels na landing
 • Vervoer
 • Balloncap
 • Luchtvaart certificaat voor alle deelnemers
 • Administratiekosten en reserveringskosten
 • Ons ballonvaartticket is vrij overdraagbaar
 • Ballonvaartticket is 2 jaar geldig
 • Verzekering en BTW

Wij regelen de benodigde vergunning

Wij vragen voor u de vergunning aan om op te stijgen. Voor ruim honderd locaties beschikken we over doorlopende vergunningen, waardoor u direct kunt opstijgen als er plaats is. Houd er rekening mee dat de aanvraag voor andere locaties meestal 4 tot 6 weken duurt. Wilt u een privéballonvaart maken om die ene speciale dag nog specialer te maken, vanwege een verjaardag, jubileum of misschien wel huwelijksaanzoek. Dan raden wij u aan de ballonvaart voor de zekerheid ruim op tijd te boeken. 

Tickets privéballon

De tickets voor een privéballon kunt u eenvoudig en snel online bestellen. Door de duidelijke all-in prijzen voor de tickets weet u precies waar u aan toe bent. Kijk voor een overzicht van de prijzen in het prijsoverzicht en bestel uw tickets eenvoudig online.

Samen een ballonvaart maken?

Dit professionele team staat klaar om u een fantastische ervaring te bezorgen.

Ontmoet onze experts