• background
    Wie zijn wij?
Totaal: € 0,00

Geenhoogtevrees Ballonvaarten

Ballonvaren is onze passie, al sinds 1989. Met een vloot van 20 heteluchtballonnen verzorgt Geenhoogtevrees Ballonvaart kwaliteitsballonvaarten voor elk gezelschap: van 5 tot 150 personen.

Wat begon als hobby... ​

Zoals veel bedrijven begon het bij Geenhoogtevrees Ballonvaart met een idee. Maar in dit geval: een revolutionair idee. Oprichter Wouter van Manen was in 1989 eigenaar van Van Manen Kachels & Keukens. Hij wilde met zijn bedrijf opvallen tussen talloze reclame-uitingen. Waarom zette hij daarvoor zijn hobby niet in? Niet alleen zag heel Barneveld en omstreken de naam Van Manen in de lucht. Klanten en relaties waren dolenthousiast over de mogelijkheid een ballonvaart te maken. Al snel bood Van Manen de mogelijkheid om ook tegen betaling mee te varen.

...groeide uit tot professioneel bedrijf

Onder de nieuwe eigenaars Jan en Els van Manen groeide Geenhoogtevrees Ballonvaart in de afgelopen jaren door. Onder meer door de overname van Van Harten Ballonvaart in 2012. Inmiddels maakt het team van professionele piloten duizenden passagiers per jaar blij vanaf opstijglocaties door heel het land. Privé of zakelijk, ‘s ochtends of ‘s avonds en met hapje of drankje. Geen vaart is hetzelfde, maar er is een bindende factor: elke ballonvaart van Geenhoogtevrees Ballonvaart is een unieke beleving.

‘Altijd in de wolken’

Zelf maakt Jan ruim 100 ballonvaarten per jaar. Ballonvaren is voor hem een passie. ‘Het weer is elke keer anders, het uitzicht ook en ik weet nooit waar ik land. Het is altijd een avontuur. Elke nieuwe vaart overtreft de vorige. Ik laat mensen iets beleven wat ze nog nooit hebben beleefd. Als ik in de mand om mij heen kijk en de verwondering op al die gezichten zie, dan ben ik elke keer weer in de wolken.’

Samen een ballonvaart maken?

Dit professionele team staat klaar om u een fantastische ervaring te bezorgen.

Ontmoet onze experts