• Ballonvaren
Totaal: € 0,00

Een uniek cadeau van hoog niveau: een ballonvaart

De ballonvaartcadeaubon: voor een onvergetelijke ervaring Gunt u iemand een adembenemend uitzicht en een heerlijk relaxed moment in de stilte van de lucht? Geef een cadeaubon van Geenhoogtevrees Ballonvaart cadeau! Verras uw vrienden, familie en collega’s bijvoorbeeld met een ochtendvaart bij zonsopgang of een avondvaart bij zonsondergang. U kunt natuurlijk ook een waardebon geven, zodat de ontvanger zelf kan kiezen. Wij verpakken de cadeaubon in een unieke cadeauverpakking om de ervaring compleet te maken.

Cadeaubon avondvaart 169€ 149 Bestellen
Cadeaubon ochtendvaart 150€ 129 Bestellen
Cadeau waardebon € 25,00 Bestellen
Cadeau waardebon € 50,00 Bestellen
Cadeau waardebon € 75,00 Bestellen

Activeer uw cadeaubon

Een ballonvaart cadeau gekregen? Bepaal zelf waar en wanneer u uw cadeaubon verzilvert. De cadeaubonnen van Geenhoogtevrees Ballonvaart zijn een jaar lang geldig. Neem contact met ons op en dan plannen we direct een afspraak in. Of regel het online via Mijn Tickets

Als u een ballonvaart cadeau geeft, is deze inclusief:

Altijd een opstijglocatie ‘om de hoek’ We varen vanaf 26 vaste opstijglocaties door heel Nederland. Dus aan wie u de cadeaubon ook geeft, we kunnen altijd in de buurt opstijgen. Hevige regen, onweer of storm verwacht? Bij slecht weer plannen we gewoon een nieuwe afspraak in. Alles om van het cadeau een echt feestje te maken!

Samen een ballonvaart maken?

Dit professionele team staat klaar om u een fantastische ervaring te bezorgen.

Ontmoet onze experts