• background
  Ballonvaren
Totaal: € 0,00

Ballonvaren: een onbeschrijfelijke ervaring

De stilte in de lucht. De steden, de bossen, de weilanden, het water. Een adembenemend uitzicht over uw eigen woonplaats, de Veluwe, de Utrechtse Heuvelrug of een ander deel van Nederland. Een ballonvaart is absoluut een unieke beleving. Het uitzicht is elke keer anders, het weer ook en van tevoren weten we nooit waar we precies landen. Elke nieuwe vaart overtreft de vorige.

Boek uw ballonvaart >>

25 jaar ervaring

Met ruim 25 jaar aan ervaring bent u bij Geenhoogtevrees Ballonvaart in meer dan vertrouwde handen. Sinds 1989 hebben onze piloten en crewleden tienduizenden ballonvaarten tot een goed einde gebracht. En bij duizenden passagiers een glimlach op het gezicht getoverd. Ballonvaren is onze passie, altijd al geweest. 

Lees verder

Alle soorten ballonnen

Geenhoogtevrees Ballonvaart vaart met een vloot van 20 verschillende, moderne heteluchtballonnen. We blijven investeren in kwaliteit en exclusieve beleving. Onze extra ruime manden bieden extra comfort: daardoor kunnen we altijd een plaats aan de rand van de mand garanderen. Oftewel: niets staat een adembenemend uitzicht in de weg. 

Bekijk onze totale vloot heteluchtballonnen

De beste crew en piloten

Onze professionele crew en ervaren piloten maken het allemaal mogelijk. Het team heeft gemiddeld duizenden uren ervaring in ballonvaren en kent daardoor de fijne kneepjes van het vak. Zo onderhouden onze piloten nauw contact met meteorologen om de beste opstijglocatie en koers te bepalen. Om zo elke ballonvaart weer tot een veilig einde te brengen.

Veiligheid en kwaliteit

Geenhoogtevrees Ballonvaart voldoet aan de strengste veiligheidseisen die worden gesteld. Bovendien werken we met een kwaliteitsgarantie. Dat betekent dat we met maximaal 16 personen in een mand varen: voor optimale veiligheid en optimaal comfort! Slecht weer op komst? Dan maken we direct een nieuwe afspraak. Omdat elke ballonvaart een onvergetelijke ervaring moet zijn.

Lees meer over veilig varen

Opstijglocaties door heel het land

We stijgen altijd op vanaf de meest geschikte locatie in de regio. De opstijglocatie, koers en landingslocatie zijn afhankelijk van het weer, de windrichting en de windkracht. Maar met 26 vaste locaties door heel het land is er altijd een opstijglocatie dichtbij. 

Zoek naar een opstijglocatie in de buurt

Ballonvaren in de ochtend of avond?

‘s Ochtends en ‘s avonds is de wereld het mooiste. Vaar in een ballon over de Veluwe terwijl de opkomende zon aan de horizon een betoverende gloed afgeeft. Geniet van de rust. En zie hoe de wereld langzaam maar zeker ontwaakt. Het is het schitterende schouwspel van een ochtendvaart, waarbij u opstijgt voordat de zon opkomt. Meer een avondmens? Bij Geenhoogtevrees Ballonvaart kunt u ook terecht voor een avondvaart. Stijg op voor zonsondergang terwijl u de zon ziet wegzakken achter de horizon. 

Bekijk direct de mogelijkheden

All-in arrangementen: alles geregeld

Combineer een ballonvaart met een culinaire beleving. Dan leggen wij u volledig in de watten. Denk aan een picknickmand voor vertrek bij een ochtendvaart of zelfs aan een volledig dinerarrangement. Zelfs vervoer inclusief een drankje is geregeld. Tip: probeer ook eens ons cloudhopper arrangement.

Onze prijzen zijn altijd all-in. Uw privéballonvaart is inclusief:

All inclusive balonvaart
 • Vaart van gemiddeld 1 uur
 • Toast met bubbels na landing
 • Vervoer
 • Balloncap
 • Luchtvaart certificaat voor alle deelnemers
 • Administratiekosten en reserveringskosten
 • Ons ballonvaartticket is vrij overdraagbaar
 • Ballonvaartticket is 2 jaar geldig
 • Verzekering en BTW

Bekijk onze all-in prijzen

Privéballonvaarten: vanaf eigen opstijglocatie

De ideale gelegenheid voor een romantisch huwelijksaanzoek, een teamuitje met collega’s of voor een familiedag. Een privévaart voldoet volledig aan uw wensen. U bepaalt het gezelschap in de mand en het moment. We kunnen zelfs opstijgen vanaf een grasveld bij u in de buurt. Onze ballonnen zijn er in alle soorten en maten en van alle gemakken voorzien. De ruime manden bieden plaats aan gezelschappen van 2 tot 16 personen. Een groter gezelschap? Huur meerdere ballonnen en creëer uw eigen ballonevenement.

Boek direct uw privévaart

Samen een ballonvaart maken?

Dit professionele team staat klaar om u een fantastische ervaring te bezorgen.

Ontmoet onze experts